Menu
Sluit

Huishoudelijk reglement

Het doel van dit huishoudelijk reglement is om u inzicht te geven in onze werkwijze en misverstanden te voorkomen.

Openingstijden

De ergotherapeut werkt van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Bereikbaarheid

U kunt uw ergotherapeut benaderen per mobiele telefoonnummer of email. De contactgegevens kunt u terugvinden op de website, het visitekaartje of de folder. In verband met het uitvoeren van behandelingen kan niet altijd de telefoon worden beantwoord. Spreek dan de voicemail in en laat uw naam en telefoonnummer achter. Uw ergotherapeut neemt dan op een later tijdstip contact met u op.

Huishoudelijk reglement van de Ergotherapeut

Afzeggen van een afspraak

Indien u verhinderd bent voor een afspraak met uw ergotherapeut, meld dit dan tijdig. Afspraken met uw ergotherapeut die niet tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) zijn afgezegd, worden geheel of gedeeltelijk in rekening gebracht.

Vergoeding Ergotherapie 

Ergotherapie is opgenomen in de basisverzekering. Jaarlijks verzekert uw zorgverzekeraar minimaal 10 uur Ergotherapie. Ergotherapie wordt verrekent met uw jaarlijkse eigen risico.

Recht op juiste informatie

Cliënten van De ergotherapeut hebben het recht op goede informatie als iets niet goed is gegaan in de verleende zorg. Bijvoorbeeld als er een fout is gemaakt tijdens de behandeling. De ergotherapeut moet een fout met de cliënt bespreken en hiervan een aantekening maken in het cliëntendossier. Ook moet de cliënt geïnformeerd worden over de kwaliteit van de zorgverlening wanneer een cliënt daarom vraagt.